Протестиращите от инициативата  Системата ни УБИВА“разпространиха отворено писмо в отговор на

...
Протестиращите от инициативата  Системата ни УБИВА“разпространиха отворено писмо в отговор на
Коментари Харесай

Протестиращите срущу Валери Симеонов: Не сме го обиждали, нито сме споменавали майка му

Протестиращите от инициативата  „ Системата ни УБИВА “разпространиха отворено писмо в отговор на присъединяване на Валери Симеонов в утринния блок на Нова телевизия „ Здравей България “.

Ето какво позиция декларират те: 

Категорично заявяваме, че в никакъв случай не сме имали каквато и да било среща с господин Симеонов. Нито по време на миналогодишните ни митинги за оставката му като зам. министър-председател, подбудени от речта му на омразата против нас и децата ни, нито и при сегашните митинги. Никога не сме отправяли обиди и в никакъв случай не сме коментирали майката на господин Симеонов, нито някой различен негов родственик. Думите на господин Симеонов  „ Неприятното е, че при последната среща с тях против мен имаше викове „ палач “. За страдание слушах и репликите на ораторите, които се изказваха и във връзка с моята майка… Така или другояче, както и да е… “, са неистина.

Внушението, което се пробва да направи господин Симеонов, че с помощта на него са признати и гласувани и трите закона за хората с увреждания е меко казано неуместно. Припомняме, че два от законите (ЗЛП и ЗХУ) бяха признати с цялостно болшинство от  всички парламентарно показани групи, като след гласуването им народните представители приветстваха протестиращите майки на деца с увреждания.

Нелеп и неоснователен е опита на господин Симеонов да дефинира митинга ни като обслужващ нечии политически ползи, до момента в който той се показва като виновен политик, който прави всеотдайност, съгласявайки се с отвращение да стане зам. ръководител на Народно събрание, тъй като по неговите думи този пост, както и поста на зам. министър –председател няма да му донесе „ нищо повече, с изключение на в допълнение напрежение, натоварване и отговорност “.

Накрая, оценявайки готовността на господин зам. ръководителя на Народното събрания Валери Симеонов, да се срещне с нас когато и да е и на всяко място, го каним да заповяда на днешния ни митинг, който ще се организира от 18:30 пред Народното събрание. Ще му дадем и опция обществено да осветли всички положителни каузи, които е направил за хората с увреждания, само че не са станали обществено известни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР